Polityka prywatności

Administratorem danych osobowych zawartych w niniejszym kontrakcie jest

 

Cambridge School of English Sp. z o.o. z

siedzibą przy

ul. Widok 10/LU 1,

00-023 Warszawa,

tel. (22)-622-30-19,

adres e-mail: office@cambridge.com.pl.

 

Dane przetwarzane są w celu przeprowadzenia kursu językowego, o którym mowa w niniejszej umowie – w tym poprzez udostępnianie danych Lektorom. Dane będą przetwarzane w okresie obowiązywania niniejszego kontraktu oraz po jego wygaśnięciu w zakresie wymaganym przez przepisy prawa. Uczestnik kursu, rodzic lub opiekun prawny ma prawo żądania od administratora dostępu do danych osobowych, które go dotyczą oraz do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania. Uczestnikowi kursu, rodzicowi lub opiekunowi prawnemu przysługuje również prawo do wniesienia skargi do Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych / Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, niemniej jednak konsekwencją niepodania informacji będzie odmowa zawarcia umowy przez Cambridge School of English.

 

Dla użytkowników, którzy wyślą do nas formularz kontaktowy, zapisów dla klienta indywidualnego / biznesowego, test poziomujący lub zapisz się do newslettera, przechowujemy również dane osobowe, które podają w formularzu/mailu użytkownika. Wszyscy użytkownicy mogą w dowolnym momencie usuwać swoje dane osobowe chyba, że prawo lokalne inaczej nakazuje. Administratorzy witryny mogą również wyświetlać i edytować te informacje.

 

Możesz poprosić o usunięcie wszelkich danych osobowych, które posiadamy o Tobie. Nie obejmuje to żadnych danych, które jesteśmy zobowiązani przechowywać w celach administracyjnych, prawnych lub bezpieczeństwa.

 

Cookies

Ten serwis używa cookies i podobnych technologii. Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

 

Google Analytics

Strona www.cambridge.pl korzysta z serwisu Google Analitics, który to gromadzi dane osobowe. O serwisie Google Analitics można przeczytać tutaj: https://policies.google.com/?hl=pl

 

Facebook

Strona www.cambridge.pl korzysta z serwisu Facebooku, który to gromadzi dane osobowe. O serwisie Facebooku można przeczytać tutaj: https://pl-pl.facebook.com/privacy/explanation